Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WPS_SEO_BOOSTER_Vcard_Business_Widget has a deprecated constructor in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-seo-booster/includes/widgets/vcard-widget-business.php on line 30 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wps_Seo_Booster_Ratings_Widget has a deprecated constructor in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-seo-booster/includes/widgets/wps-seo-booster-ratings-widget.php on line 50 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in WPS_SEO_BOOSTER_Vcard_Business_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Wps_Seo_Booster_Ratings_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4508 Contact – Phoneexpert XL | Goedkoopste ooit! Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483 Notice: jetpack_enable_opengraph is verouderd sinds versie 2.0.3. Gebruik in plaats daarvan jetpack_enable_open_graph. in /customers/3/5/f/phoneexpertxl.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4440
Selecteer een pagina

Contact

Telefoon

Telefoon: 0412 486 200
Email: info@goedkopetelefoonreparatie.com

U kunt ons bellen op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Wij maken gebruik van een 0412 486 200. De kosten voor het bellen naar een 0412-nummer zijn hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. Wilt u inzicht in de kosten? Bekijk dan de website van uw aanbieder.

Bellen vanuit het buitenland

Als u vanuit het buitenland wilt bellen met goedkopetelefoonreparatie.com dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Kijk voor de huidige kosten op de pagina van uw provider

Email

Stel uw vraag via ons contactformulier. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Social media

goedkopetelefoonreparatie.com is actief op Twitter en Facebook. Een vraag over onze diensten of regelingen? Stel ze aan ons web support team.

Geen onderzoekskosten

U betaalt bij ons geen onderzoekskosten.

No cure, No pay

Blijkt uw probleem niet te verhelpen? Dan betaalt u niets. Vallen de reparatiekosten hoger uit dan verwacht?
Geen probleem, u bent niet verplicht de reparatie uit te laten voeren. Wij zullen u niets in rekening brengen voor het onderzoek.